A farmerről

A farmerről

1996. fontos év, a bocik életében is: megszületett a Farmer márka, hogy alapvető, minőségi tejtermékeivel meghódítsa a magyar vásárlók szívét. Termékpalettánk megalkotásánál az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy magas minőségű, természetes tejtermékek kerülhessenek a polcokra, amik árban is kedvezőek! Így indult kedvenceink karrierje: a Farmer tejfölé, kefiré, natúr- és gyümölcsjoghurtoké, és a túroké, túródesszerteké.

Egy kis történelem:

90’s: a Farmer-bocik egyre nagyobb sztárok lettek a vásárlók körében, a tejtermékek palettája pedig folyamatosan bővült.

A 2000-es évekre úgy éreztük: érdemes volt! Kijelenthetjük, hogy a Farmer termékek országos népszerűségre tettek szert.

2015-ben kicsit gatyába ráztuk termékeink csomagolását: farmer került a bocinkra! Az összes termékünket új ruhába öltöztettük, és örömmel láttuk, hogy a vásárlók szeretik ezt a vidám csomagolást.

2016 tavasza a túródesszertek imádóinak kedvezett, ugyanis megérkezett hazánk egyik legnépszerűbb desszertje, natúr, eper és barack ízekben.

2016 nyarán a Farmer friss tejek csomagolása újításon esett át, hogy még könnyebb legyen kitölteni a poharakba, és színes, modern csomagolásuknak köszönhetően a vásárlók könnyedén megtalálhassák a hűtőpultok polcain.

2016 októberében új családtagot köszönthettek a Farmer-bocik. A kis 50g-os Farmes tömlős sajt első találkozásra elbűvöli a vásárlókat, hiszen praktikus kiszerelésének köszönhetően nagy segítség a szendvicsek elkészítésénél.

2016. november 20-án a Farmer-bocik 20 évesek lettek, és születésnapjukra egy szép, letisztult weboldalt kaptak ajándékba…

A történet még nem ért véget, legyen a részese Ön is! Keresse a Farmer termékeket az áruházak polcain.